BELGIAN CYCLING CLUB ARRANGER CYKELREJSER TIL NOGLE AT DE STØRSTE MOTIONSLØB I VERDEN

FLANDERN RUNDT – VI GENTAGER SUCCESEN 

Efter vores store succes med Flandern Rundt i 2022. Har Belgian Cycling Club igen sammensat en unik tur til Flandern i 2023.

Vi har bl.a. lavet aftale med den Flamske løve Johan Museeuw om social ride tur med os, og arbejder på en klar aftale med Team Uno-X om besøg på deres service coures.

Vi har booket hele hotel Monasterium Poortackere i centrum af Gent, så vi kan holde en rigtig dansker fest.

Derudover deltagelse vi selvf. i motionsløbet ”De Ronde Van Vlaanderen Cyclo” og overværelse af de professionelles Flandern Rundt på allertætteste hold.

Amstel Gold Race

Amstel Gold Race er Hollands største endagsløb. Terrænet i Holland er kendt for at være pandekagefladt, men i provinsen Limburg er landskabet helt anderledes – det er meget kuperet med mange stejle bakker, et smukt og fantastisk cykelområde og en perfekt scene for cykelløb og motionsløb.

Belgian Cycling Club arrangerer en tur til det fantastiske cykelløb, hvor de dansk proffer plejer at gøre det rigtig godt. Du får mulighed for selv at teste ruten, dagen får profferne – og så kan du se løbet på tætteste hold dagen efter.

Du behøver ikke at være topmotionist eller semi-prof for at deltage. Der er 6 distancer: fra 65 km til 240 km, så der er ruter til alle niveauer.

Feltet ved Amstel Gold Race
Stigning gennem det toscanske landskab

GRANDFONDO STELVIO SANTINI, ITALIEN

Den legendariske Giro d’Italia-stigning Passo dello Stelvio fik sin plads i ‘tifosis’ (cykelentusiasters) hjerter helt tilbage i 1953, da Fausto Coppi angreb Hugo Koblet på kongeetapen af Giro d’Italia. Coppi vandt etapen og grundlagde dermed sin femte og sidste Giro-klassementstitel.

Da Lance Armstrong nåede toppen af Stelvio i Giro d’Italia i 1990 udtalte han, at det var det hårdeste bjerg, han nogensinde havde kørt.

Nu kan du udfordre dig selv sammen med Belgian Cycling Club på det mytiske Stelvio-pas som en del af cykelløbet Grand Fondo Stelvio Santini, der også tager dig omkring andre kendte stigninger som fx Mortirolo og Gavia.

Du kan vælge mellem 3 ruter/distancer:

  • Kort:                 60 km – 1.950 højdemeter
  • Mellem:           138 km – 3.110 højdemeter
  • Lang:                151 km – 4.340 højdemeter

Ved tilmelding bedes du anføre, hvilken rute du ønsker at køre. Har man valgt at køre mellem eller lang, kan man selv vælge under selve løbet, hvilken distance man kører.  Alle ruter afsluttes på Passo dello Stelvio.

MARATONA DLES MOLOMITES – ENEL – NÅR DET SKAL VÆRE UDFORDRENDE OG SMUKT PÅ SAMME TID

Motionscykelløbet Maratona dles Dolomites enel er netop, hvad navnet lægger op til: Et løb igennem Italiens smukke bjergkæde Dolomitterne. Her vil du både opleve kendte stigninger og et smukt landskab. Dolomitterne strækker sig over syv bjergpas i et område, som billederne i sig selv afslører, er ganske storslået.

Du kan vælge mellem 3 ruter/distancer:

  • Kort:         55 km – 1.780 højdemeter
  • Mellem:  106 km – 3.130 højdemeter
  • Lang:       138 km – 4.230 højdemeter

Det er muligt under selve løbet at vælge den rute, man ønsker at køre. Man behøver altså ikke forhåndstilmelde sig til en specifik rute.

Photo credit: Sportograf

Belgian Cycling Club er cykling for alle

Vi tilbyder cykelrejser til flere forskellige spændende destinationer. Hver destination har sine hyggelige kendetegn og gode udfordringer til benene.

Drømmer du om at komme på cykelrejse til andre destinationer og/eller cykelløb end dem, du finder her på siden, så arrangerer vi også skræddersyede grupperejser for både virksomhed og klubber. Tag endelig kontakt til os for at høre mere.