Cykelrejser for alle

Læs mere

Belgien, Spanien og Italien

Photo credit: Sportograf

Fire fede motionscykelløb i 2023

Læs mere

Flandern | Amstel | Stelvio | Dolomites

Gran Fondo STOREBÆLT

Læs mere

2. SEPTEMBER 2023

Tour de Midtjylland

Læs mere

11. juni 2023

cykelrejse Altea

Kickstart cykelsæsonen i calpe

Læs mere

for motionister og licensryttere

Flandern Rundt 2023

Læs mere

Kør motionsløbet
og se de professionelle
fra første parket

skræddersyede cykelrejser

Læs mere

til din virksomhed eller klub

Specialdesignet cykeltøj

Læs mere

til din virksomhed eller klub

Stort udvalg af high-end cykler

Læs mere

wilier | ridley | eddy merckx

TAG MED BELGIAN CYCLING CLUB PÅ CYKELOPLEVELSER TIL NOGLE AF EUROPAS SMUKKESTE CYKELOMRÅDER

DET HANDLER OM UNIKKE OPLEVELSER

Cykelrejser handler for os om det gode liv med cykling. At skabe nogle unikke oplevelser, hvor mennesker på en sjov måde udfordrer sig selv og hinanden. Det sociale og hyggelige skal være i højsædet, og der skal være plads til alle. Vi tror på, at man skal møde mennesker i øjenhøjde, og vi lytter derfor altid til dine ønsker med cyklingen.

CYKELREJSER 2024

ALTEA – ALICANTE

Uge 11 – 2024

Har du planer om at køre et af de store Grand Fondo løb, eller vil du blot kickstarte sæsonen uden at din træning bliver ødelagt af vind og vejr? Så skal du gøre som mange af World Tour cykelholdene – tage til Europas mest vejrsikre område med 330 solskinsdage om året.

FLANDERN RUNDT

28. – 31. marts 2024

Flandern Rundt er sæsonens første store belgier-klassiker, og her får du både muligheden for selv at deltage i motionsløbet samt opleve den vanvittige stemning ved pro-løbet på tætteste hold.

AMSTEL GOLDRACE

11. – 14. april 2024

Snyd ikke dig selv for en tur til Holland, hvor du kan opleve det traditionsrige Amstel Gold Race. Sammen med Belgian Cycling Club får du også mulighed for selv at teste ruten – der kan vælges blandt seks forskellige distancer, så alle kan være med.

ALTEA – ALICANTE

Uge 15 – 2024

Ønsker du at kickstarte sæsonen, uden din træning bliver ødelagt af vind og vejr? Så skal du gøre som mange af World Tour cykelholdene – tage til Europas mest vejrsikre område med 330 solskinsdage om året.

ALTEA – ALICANTE

Altea - uge 11
Uge 17 – 2024

Spanien indbyder til en aktiv cykelferie med landets fantastiske klima og storslåede natur. Cykelrejsen er for alle cykelmotionister uanset niveau. Vi sammensætter et program ud fra dine ønsker.

ALTEA – ALICANTE

Altea - uge 19
Uge 19 – 2024

Cykelrejsen er for alle, der sammen med andre glade cykelmotionister og Belgian Cycling Club vil prøve kræfter med et af Europas bedste cykelområder.

MALLORCA

Uge 20 & 21 – 2024

Tag med Belgian Cycling Club til Mallorca, Palma Nova.

Den største af de Baleariske Øer, Mallorca, er verdenskendt for sine strande, bugter, landskaber, betagende smukke bjerge og et fantastisk klima.

TOSCANA

Uge 20 & 21 – 2024

Tag med Belgian Cycling Club til Toscana og få en cykeloplevelse udover det sædvanlige. Du vil opleve den smukkeste natur med høje bjerge, bakker med vinmarker, olivenlunde, små charmerende middelalderbyer og historiske områder med mange kulturskatte.

MARATONA DLES DOLOMITES – ENEL

Photo credit: Sportograf
4. – 8. juli 2024

NÅR DET SKAL VÆRE UDFORDRENDE OG SMUKT PÅ SAMME TID

Motionscykelløbet Maratona dles Dolomites enel er netop, hvad navnet lægger op til: Et løb igennem Italiens smukke bjergkæde Dolomitterne.

REJSEN TIL DIN VIRKSOMHED ELLER KLUB

Belgian Cycling Club arrangerer også gruppecykelrejser for virksomheder, organisationer og klubber. Vi har blandt andet arrangeret ture til Altea i den sydspanske Alicante provins.

Afhængig af aftale med den enkelte virksomhed eller gruppe af cyklister, så stiller vi naturligvis med vores egen cykelguide.

Vi laver et skræddersyet rejseprogram, hvor vi matcher den enkelte virksomhed eller organisations ønsker.

I princippet kan vi arrangere alt, så I har mulighed for at få lige præcis den rejse, I ønsker.

Igennem min aktive karriere som professionel cykelrytter på WorldTour’en har jeg oplevet det meste af Europa & verdenen på cykel

Nogle af de store cykeloplevelser jeg har haft og de unikke steder jeg har set, vil jeg gerne dele med cykelentusiaster, som sætter pris på at opleve nye steder med hænderne på cykelstyret og ved trampen i pedalerne. Da jeg startede Belgian Cycling Club, var det derfor helt naturligt at planlægning af spændende og udfordrende cykelrejser skulle være en vigtig del af virksomheden.

Allan “Smeden” Johansen

  • Ejer og initiativtager til Belgian Cycling Club – Go Cycling
  • Professionel cykelrytter fra 1998-2009
  • Tour de France deltager i 2000
  • Danmarksmester i landevejscykling i 2006
  • Top 10 i flere belgiske klasser