COAST2COAST JYLLAND

Lørdag den 24. august 2024

OPLEV EN HELT FANTASTISK CYKELTUR FRA VEST TIL ØST JYLLAND

Du får en unik cykelrute med en fantastisk natur. Det første stykke er gennem det barske flade landskab i Vestjylland, hvorefter de midt- og østjyske bakker skal nedlægges. Der vil være to cykelruter på henholdsvis 185 og 215 km. Forskellen på de to ruter er vejen fra depotet i Hjøllund til målet på Aarhus Cyklebane.

Ruten på 185 km er den mere eller mindre direkte vej til Aarhus, hvor du får 1350 højdemeter. Den anden rute på 215 km tager dig gennem det midtjyske højland med alle de bakker, du kan ønske dig. Her får du 1900 højdemeter. Du vælger selv hvilken rute du tager, og du må gerne ombestemme dig, når du kører fra depotet i Hjøllund.

Det får du

 • Skiltet rute på tværs af Jylland.
 • Startnummer med tidtagning.
 • Kaffe og rundstykker ved start.
 • Fire depoter med forplejning nok til hele turen.
 • Stort depot halvvejs med sandwich, kage, kaffe og sodavand.
 • 100 km master med guide.
 • Gourmet sandwich og fadøl/sodavand i mål.
 • Cykelfest på Aarhus Cyklebane.
 • Coast2Coast Jylland medalje ved gennemførsel.

Startgrupper og -tidspunkt

Foreløbige starttider 

 • 24 km/t start mellem kl. 08.30
 • 26 km/t start mellem kl. 09.00
 • 28 km/t start mellem kl. 09.30
 • 30 km/t start mellem kl. 10.00

Tidtagningen starter i Hjøllund efter 100 km, når du har fået mad og fyldt flaskerne op. Så kører du de sidste 85/115 km i dit eget tempo og når målstregen, når det passer dig.

Start og mål

Start i Søndervig ved Beach Bowl A/S
Lodbergsvej 36, Søndervig
6950 Ringkøbing

Der er mulighed for parkering ved Beach Bowl.

Depot og start på den halve C2C
Vejlevej 7 Hjøllund, 7362 Hampen
Der er startnummer udlevering fra kl. 12.00

Mål på Aarhus Cyklebane
Jyllands Allé 79
8000 Aarhus

Der er parkeringsplads med indkørsel fra Havreballe Skovvej.

Omklædning foregår efter “belgian style” – dvs. i det fri. Der er ikke bad og omklædning ved hverken start eller mål.

Løbsafvikling

Løbet er inddelt i startgrupper med masterkørsel med vejkaptajner, hvor de første 100 km fra Søndervig til Hjøllund bliver kørt med neutral tid. Du vælger startgruppe, når du tilmelder dig, og grupperne vil være på 150 deltagere. På startdagen bliver disse startgrupper delt op i ryttergrupper på 50 deltagere, efterhånden som der mødes op. Ryttergrupperne vil starte med fem minutters interval. Du kan være sikker på at cykle med dine venner, selvom I ikke bliver tilmeldt samtidig. De langsomste startgrupper kører afsted først.

Der køres med henholdsvis 24, 26, 28 eller 30 km/t i maks gennemsnitshastighed på de første 100 km. Vejkaptajnerne styrer farten. De sørger for at masterfarten holdes, guider jer og forsøger at holde sammen på gruppen til vi når til Hjøllund. Efter Hjøllund starter tidtagningen. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan blive udfordret i den valgte gennemsnitshastighed, kan du møde frem til den første ryttergruppe. Så har du mulighed for at blive samlet op af efterfølgende startgrupper.

Efter hver startgruppe er der en følgevogn, hvor du kan stille din taske ved starten i Søndervig. Følgevognene kører med helt til Aarhus Cyklebane, hvor de vil stå parkeret ved indgangen. Her kan du afhente din taske igen. Derudover vil der også være en servicevogn, der følger den sidste del af rytterfeltet samt en “fejebakke”, der sikrer at ingen bliver efterladt.

Der vil være fire depoter undervejs:

 1. Ved Kibæk Hallen, efter 54 km. Her serveres der energidrik, vand, kage og frugt.
 2. Ved Dantra, i Hjøllund, efter 100 km. Her serveres der sandwich, rugbrød, kage og frugt samt vand, sodavand, kaffe og energidrik.
 3. Ved Ejer Bavnehøj, efter 135 (kort rute) / 163 (lang rute) km. Her er der mulighed for kage, frugt, vand, sodavand og energidrik.
 4. Ved lokalitet ikke fastlagt, efter 160 (kort rute) / 190 (lang rute) km. Her serveres der kage, frugt, vand, sodavand og energidrik.

Pris for deltagelse

Halv Coast2Coast Jylland
Ved tilmelding inden 1. maj: kr. 345,-
Ved tilmelding inden 20. august: kr. 395,-
Ved tilmelding efter 20. august: 495,-

Hele Coast2Coast Jylland (185 eller 215 km)
Ved tilmelding inden 1. maj: kr. 495,-
Ved tilmelding inden 20. august: kr. 595,-
Ved tilmelding efter 15. august: 695,-

Ønsker din klub eller virksomhed at deltage i Coast2Coast, kan vi lave en specialpris til jer (minimum 10 deltagere). Kontakt os direkte på: info@belgiancyclingclub.dk.

Bustransport

Hotel inklusiv transport

Rute

Århus Cykelbane

English

Se også vores andre motionsløb