OM BELGIAN CYCLING CLUB

Belgian Cycling Club er for alle os, der har en passion for Belgien, belgisk cykling og de hårde belgiske forårsklassikere.

Belgien er hjertet af cykelsporten, og er landet med de gamle legender og deres historier.

Med de mange år vi har boet i Belgien og med vores erfaring som professionelle cykelryttere på de bedste hold i verden i bagagen, deler vi gerne ud af vores passion og erfaring.

Personlig vejledning

Vi står altid klar med råd og vejledning om det er rette cykelvalg, træningsprogrammer eller motivation. Så kontakt os bare, hvis du har noget på hjertet.

”For mig handler det om det gode liv med cykling. At skabe nogle unikke oplevelser, hvor mennesker på en sjov måde udfordrer sig selv og hinanden. Det sociale og hyggelige skal være i højsædet, hvor der skal være plads til alle. Jeg tror på, at man skal møde mennesker i øjenhøjde, og jeg lever mig ind i deres ønsker med cykling. Endelig ønsker jeg, at mine medlemmer og kunder får den bedste rådgivning om træning, cykler og cykeltøj”

– Allan Johansen, ejer og initiativtager til Belgian Cycling Club

Rejser

Vil du væk fra det til tider sure danske vejr eller blot trænger til at prøve et nyt cykelterræn, så arrangerer Belgian Cycling Club cykelrejser til mere sydlige himmelstrøg. Vi har vores egne ture, men kan også tilbyde at sætte en tur sammen til din cykelklub eller andre større eller mindre grupper af cykelentusiaster.

Events og cykelløb

Belgian Cycling Club afholder løbende spændende arrangementer om cykling og cykelsport, ligesom vi arrangerer vores helt egne cykelløb. Coast2Coast Jylland er vores største arrangement. Løbet startede op i 2016, og allerede året efter havde løbet næsten 1000 deltagere.

Coast2Coast Jylland

Ridley og Eddy Merckx Cykler

Vi forhandler selvfølgelig de bedste belgiske cykler fra Ridley og Eddy Merckx – cykler, som er udviklet og testet i Belgien under de hårdeste forhold. Alt det Belgien, som cykelland er kendt for, danner grundlaget for Ridley og Eddy Merckx cyklernes design.

Ridley og Eddy Merckx’ cykelprogrammer spænder over racercykler, mountainbikes, cross cykler og ”gravel bikes”.

“Custom made” cykel

Som noget helt unikt kan Belgian Cycling Club tilbyde en Ridley eller Eddy Merckx ”custom made” cykel til dig – præcis i den farve og med den udstyrsgruppe, de hjul og øvrige komponenter, som du ønsker dig.

Kontakt

Allan Johansen

Mail: info@belgiancyclingclub.dk

Telefon: (+45) 51 36 34 01