Gennemfør “The Flandrien Challenge” med Belgian Cycling Club!

Flandern, som er hjertet af cykling, kalder på dig med en utrolig oplevelse. Kør 59 ikoniske bjerg- og brostensruter på mindre end 72 timer.

Flandern: Hjertet af cykling

“The Flandrien Challenge” byder på 59 ikoniske bjerg- og brostensruter, som skal gennemføres på mindre end 72 timer. Hvis du gennemfører bliver du til en legende med din egen personlige sten på Museum Centre Ronde van Vlaanderens “Wall of fame”.

Hvad er “The Flandrien Challenge”? … Og hvad er “Flandrien”?

“The Flandrien Challenge” er en cykeludfordring, hvor digitale og fysiske verdener mødes. Digitale STRAVA segmenter visualiseres på overfladerne af talrige opstigninger og brostensveje i Flandern. Det er en unik, fysisk manifestation af cyklingens mest populære, digitale oplevelse.

En ægte “Flandrien” er en mand eller kvinde af stål. En heroisk motionscyklist, der aldrig giver op, der nyder en udfordring, og som spiser smerte til morgenmad. Du kan køre “The Flandrien Challenge” med Belgian Cycling Club mellem den 8. og 10. september, og hvis du overvinder alle 59 segmenter, bestiger ethvert bjerg og passerer enhver brosten indenfor 72 timer, kan du kalde dig selv en ægte “Flandrien”.

Vi kommer til at befinde os i hjertet af Oudenaarde og byens cykelkultur. I nærheden er stigningerne Koppenberg, Kwaremont, Paterberg, Kemmelberg og Murr, og på vejen igennem ruterne ligger der massevis af cykelbarer og terrasser, hvor man kan få en forfriskning.

FØRSTE ETAPE

START: Oudenaarde – DISTANCE: 142 km – HØJDEMETER: 2232 m

ANDEN ETAPE

START: Ieper – DISTANCE: 75 km – hØJDEMETER: 914 m

TREDJE ETAPE

START: Oudenaarde – DISTANCE: 190 km – HØJDEMETER: 2392 m

Priser

Rejsen er baseret på du selv køre til Belgien.

Ønsker du fly, transport og/eller cykeltransport, er du meget velkommen til at kontakte os, om pris.

Turen inkluderer:

  • Deltagelse i “The Flandrien Challenge”
  • 4 nætter på Hotel Leopold Oudenaarde
  • Dobbelt- eller enkeltværelse
  • Morgenmadsbuffet på hotellet
  • Forplejning/frokost stop på cykelturene
  • 3-retters aftenbuffet på hotellet
  • Besøg hos Belgian Cycling Factory inkl. rundvisning
  • Gratis opbevaring af cykler
  • Gratis entré til Museum Ronde Van Vlaandern

Hotellet:

Vi skal bo på det 4-stjernede Hotel Leopold Oudenaarde, som ligger i centrum af den historiske by, Oudenaarde, i hjertet af de klassiske ”Bergs and Cobbles of Flanders”. De fleste af Flandrien Challenge-ruterne kan startes lige udenfor hotellet, bortset fra dem, der starter i regionen Ypres, hvor vi har arrangeret transfer til og fra.

Den gamle Rådhusplads og Ronde van Vlaanderen-museet er begge kun 75 meter fra hotellet, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse i den spændende cykelby.

Hotellet er hyggeligt med rummelige værelser, og der er både en bar med have og en udendørs terrasse. Der er også mulighed for gratis opbevaring af cykler i en aflåst garage i hotellets kælder.

CYCLING IN FLANDERS

Flandern er hjertet for cykelentusiaster, som vil udfordre sig selv på de flamske brosten og veje – men som også gerne vil se, hvad Belgien ellers byder på af kulturelle seværdigheder. Foruden cykling er belgierne vilde med god mad og gode øl. Så det skal vi selvfølgelig også opleve på turene, eksempelvis ved at besøge et traditionelt belgisk bryggeri. Samtidig kan man besøge et professionelt cykelhold eller en cykelfabrik, hvor man kan se produktionen. Det bliver det bedste fra begge verdener. Og noget af det, der er unikt ved Belgien, er blandt andet, at man kan cykle helt ind i storbyerne. Så det er også oplagt at integrere i en rejse.

FLANDRIEN CHALLENGE

Du kan altid tage til Belgien og gennemføre Flandern Challenge. Du har 72 timer til at cykle de 59 stigninger.

Du kan læse mere om udfordringen og Cycling In Flanderns på linkene her.

Du kan med fordel tage et kig på alle vores cykelrejser, til flere spændende destinationer i Europa. Dem finder du lige her.