Med mere end 100 års erfaring er Wilier en af verdens ældste cykelfabrikker. For den erfarne cykelrytter, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet er en cykel fra Wilier et skudsikkert valg.

Wilier Triestina er kendt for deres high-end racercykler, men har også en wilier mountainbike er blevet populær. Fælles for alle deres modeller er den høje kvalitet, uanset om du vælger en Wilier racercykel , gravelbike eller mountainbike.

Wilier Triestina High End Cykler

Wilier Triestina Cykler

Wilier Triestina Gravel Cykler

Råd og vejledning

Wilier Triestina har et stor udvalg af alt fra racer-, cross-, tri- og enkeltstartscykler til mountainbikes og gravelbikes, hvor vi stort set har alle slags på lager. Hvis der er en Wilier cykel der fanger din interesse, så vejleder vi dig gerne i købet, så du får den bedste oplevelse. Alle er forskellige og derfor er det vigtigt for os, at du får en cykel der passer præcis til dig hvad angår stelstørrelse, ramme og så videre.

Wiliers historie

Wilier Triestina har produktion i Rossano Vente, Italien. Det Italienske cykelmærke, blev etableret i 1906, af Italieneren Pietro Dal Molin i byen Bassano Del Grappa. Wilier har igennem mere end 100 år produceret high-end racercykler. De har også overlevet to verdenskrige og diverse konjunkturændringer i verdensøkonomien.

Store stjerner som Gino Bartali, Marco Pantani og Ballan har bl. a. kørt på Wilier cykler. Det hæderkronede Italienske brand står stærkere end nogensinde. De nyeste modeller afspejler den høje kvalitet, ypperste lakering og et harmonisk helhedsindtryk. Wilier Triestina er Italiensk i blod og DNA.

Med de bedste professionelle ryttere som ambassadører leverer Wilier Triestina cykler til Team Groupama–FDJ og Astana Qazaqstan Team, hvor Michael Mørkov, Mark  Cavendich og Anton Charmig kører.

Racercykler – Fra tegning til landevej

Folk der ejer en Wilier Triestina, ved, at de har valgt en helt speciel cykel. De ved, at Wiliers logo er en del af cykelhistorien; en historie, der er mere end 100 år gammel.

Udviklingen af en ny model, begynder med en enkel tegning på et stykke papir. Efter utallige test, bygges den med brugen af de mest avancerede materialer og teknologiske innovationer.

Wilier Triestinas stil er den perfekte balance mellem tradition og innovation. Men det står også for sikkerhed og pålidelighed, når du er cykelrytter på højeste niveau. Cykelmærket er aldrig stoppet med at kombinere den mest avancerede know-how med den opfindsomhed og originalitet, som de er kendt for.

Bliv en del af historien

En cykel fra Wilier Triestina giver en følelse af kvalitet og ægthed. Disse kombineret med den ypperste kvalitet og komponent sammensætning, samt top lakering, får du som kunde, den bedste produkt oplevelse.

Lige fra mærkets første racercykel til i dag, har tusinder af cykelrytter og motionister, kørt og oplevet en Wilier cykel. Det handler ikke kun om cyklen. Mærkets gennemgående historie bygger på skæbner og lykke, kærlighed og passion.

Belgian Cycling Club forhandler Wilier Tristina, skriv til os hvis du ønsker et tilbud på en Wilier cykel.

Send us mail