EKSLUSIV BUSTUR FRA ROSKILDE

TOUREN 2022

Bustur: Roskilde – Nyborg – Sønderborg – Roskilde

Unik bustur

Skal du heller ikke gå glip af denne enestående mulighed og opleve Touren på nærmeste hold, så arrangerer Belgian Cycling Club en bustur, som starter i Roskilde og tager dig med rundt til Touren i Danmark.

Vi mødes i Roskilde lørdag den 2. juli og ser starten på den første landevejsetape. Herfra tager vi bussen fra Roskilde til Korsør, mens vi ser etapen på tv i bussen, og Alex Rasmussen vil fortælle lidt “fun facts” fra World Tour’en, og han står til rådighed for alle spørgsmål, du måtte have omkring cykling.

Vi overnatter på Hotel Nyborg Strand lørdag aften og på Hotel Sønderborg Strand søndag aften. Begge steder med lækker 3-retters menu plus vinmenu og godt selskab fra de tidligere prof. cykelryttere, som vil guide dig sikkert igennem den største sportsbegivenhed på dansk jord.

Program:

Lørdag den 2. juli – 2. etape:

Vi mødes i Roskilde og ser Tour-feltet starte, og her kommer vi til at mærke stemningen på den første landevejsetape i Tourden 2022.

Efter feltet er sendt afsted, tager vi bussen mod Kalundborg, hvor vi endnu engang ser rytterne komme forbi. Herefter følger vi etapen på skærmene i bussen, så vi hele tiden kan følge med, heppe og være opdaterede på dagens helt store spørgsmål: Hvem vinder bjergtrøjen?

Efterfølgende kører bussen til Korsør, hvor vi ser feltet køre forbi, lige inden de skal over Storebæltsbroen. Når de har passeret os, ser vi resten af etapen inde i bussen, mens vi venter på, at der bliver lukket op for trafikken over broen igen.

Vi tager videre mod Nyborg og tjekker ind på Hotel Nyborg Strand, hvor du kan opleve Alex Rasmussen fortælle historier om hans internationale cykelkarriere. Rasmussen er tidligere banerytter og 4 gange verdensmester, og han vil fortælle om det at deltage i Giro d’Italia på dansk grund og den stemning, han oplevede sammen med den danske befolkning.

Om aftenen afholder vi et eksklusivt event på hotellet, hvor vi får en lækker middag med vinmenu.

Søndag den 3. juli – 3. etape:

Søndag er den sidste mulighed for at opleve Touren i Danmark, så om formiddagen tager vi bussen til Vejle efter en solid morgenbuffet på Hotel Nyborg Strand.

Vejle er kendt som kongeetapen i Danmark Rundt og er i år blevet startby for 3. etape i Touren. Her skal vi se rytterne gøre klar til den sidste etape på dansk jord.

Efter rytterne er sendt afsted, kører vi op på toppen af Koldingvej og ser feltet komme forbi, inden vi tager bussen til Hotel Sønderborg Strand, som feltet kører forbi kun 6 km fra afslutningen af etapen.

Om aftenen vil der igen være en lækker middag med vinmenu sammen med Alex Rasmussen, og denne gang får vi også besøg af Allan Johansen, som selv har kørt Touren.

Mandag den 4. juli 

Bus tilbage til Roskilde.

FØRSTE ETAPE

ANDEN ETAPE

TREDJE ETAPE

Pris for deltagelse:

Det får du:

  • Luksusbustur fra Roskilde
  • Overnatning på Hotel Nyborg Strand inkl. 3-rettes middag med vinmenu
  • Luksusbustur til Vejle og Sønderborg
  • Tour-hygge på plænen ved Hotel Sønderborg strand, hvor Tour-feltet kører lige forbi.
  • Overnatning på Hotel Sønderborg Strand inkl. middag med røverhistorier af Allan “Smeden” Johansen og Alex Rasmussen
  • TV transmission i bussen
  • Luksusbustur retur til Roskilde

Prisen: 8.900,-

Pr. person i delt dobbeltværelse

Vil du være med på nærmeste hold, når Touren kommer til Danmark, så har du altså her muligheden.

Vi glæder os til at skabe en fantastisk tur for dig, og vi kan selv slet ikke vente med at opleve Tour-stemningen på egen krop.