TOUR-STARTEN I DANMARK – HELE TUREN

Bustur fra Aarhus & rundt til alle etaperne

“København – Roskilde -Nyborg – Sønderborg”

Følg Tour-rytterne til Touren 2022

Skal du heller ikke gå glip af denne enestående mulighed og opleve Touren på nærmeste hold, så arrangerer Belgian Cycling Club en bustur, som starter i Aarhus og tager dig med rundt til Tour-starten i Danmark, som bliver den anden Grand Tour start, vi har haft i Danmark.

Program:

Fredag den 1. juli.

Vi tager bussen fra Aarhus til København fredag den 1. juli for at se 1. etape om eftermiddagen og blive en del af folkefesten, der fejrer en kæmpe begivenhed i dansk sportshistorie.

Vi tjekker ind på hotel i København direkte efter ankomst fredag, hvorefter vi skal på gaden og deltage i Danmarks største folkefest med hele den danske befolkning.

Lørdag den 2. Juli.

Lørdag morgen kører bussen til Roskilde, hvor vi skal se Tour-feltet starte, og her kommer vi til at mærke stemningen på den første landevejsetape i Touren 2022. Vi skal se holdene køre ind til start, gøre klar og rulle ud på Tourens anden etape. Efter feltet er sendt afsted, tager vi bussen mod Kalundborg, hvor vi endnu engang ser rytterne komme forbi. Herefter følger vi etapen på skærmene i bussen, så vi hele tiden kan følge med, heppe og være opdaterede på dagens helt store spørgsmål: Hvem vinder bjergtrøjen?

Vi kører videre mod Korsør, og når Storebæltsbroen åbner efter rytterne har passeret, ruller vi mod Nyborg og tjekker ind på Hotel Nyborg Strand. Her kan du opleve Alex Rasmussen fortælle historier om hans internationale cykelkarriere. Rasmussen er tidligere banerytter og 4 gange verdensmester, og han vil fortælle, om sin deltagelse i Giro d’Italia på dansk grund og den stemning, han oplevede sammen med den danske befolkning.

Om aftenen afholder vi et eksklusivt VIP-event på hotellet, hvor vi får en lækker middag med vinmenu.

Søndag den 3. juli

Søndag er den sidste mulighed for at opleve Touren i Danmark, så om morgenen tager vi bussen til Vejle og ser rytterne køre mod Sønderborg. Når de er sendt afsted, følger vi dem i bussen, hvor vi også har skærme med livedækning af etapen. Når vi ankommer til Sønderborg, tjekker vi ind på Hotel Sønderborg Strand, som ligger på ruten, få kilometer fra målstregen. Herfra går vi i hotellets have, hvor vi kan se feltet og karavanen komme forbi, og vi følger selvfølgelig også resten af etapen på storskærm. Om aftenen vil tidligere Tour-deltager Allan Johansen fortælle om sine oplevelser med Touren. Efterfølgende spiser vi middag på hotellet og går i seng, inden turen går tilbage til Aarhus med bus mandag morgen.

Pris for deltagelse:

Det får du:

  • Luksusbustur fra Aarhus og rundt til alle etaperne inkl. forplejning under Tour-starten i Danmark.
  • Overnatning på hotel i København inkl. morgenmad
  • Oplev 1. etape
  • Luksusbustur til starten af 2. etape i Roskilde
  • Overnatning på Hotel Nyborg Strand inkl. 3-retters middag med vinmenu
  • Luksusbustur til starten af 3. etape i Vejle og videre til målet i Sønderborg
  • Tour-hygge på plænen ved Hotel Sønderborg strand, hvor Tour-feltet kører lige forbi.
  • Overnatning på Hotel Sønderborg Strand inkl. middag med røverhistorier
  • Luksusbustur retur til Aarhus

Prisen: 9.900,-

Pr. person i delt dobbeltværelse

FØRSTE ETAPE

ANDEN ETAPE

TREDJE ETAPE

Vil du være med på nærmeste hold, når Touren kommer til Danmark, så har du altså her muligheden.

Vi glæder os til at skabe en fantastisk tur for dig, og vi kan selv slet ikke vente med at opleve Tour-stemningen på egen krop.