Tag med Pedal People og Belgian Cycling Club til Tour de France afslutning I Nice og får en oplevelse for livet.

Tour de France har rykket den ikoniske afslutning 1.000 km syd på til Nice, med en bjerg etape på anden sidst etape og en enkelstart fra Monaco til Nice på sidst dagen.

Oplevelse for livet

Få en unik oplevelse ved at deltage i Belgian Cycling Club og opleve de spændende sidste etaper af Tour de France. Vær en del af et entusiastisk fællesskab af cykelentusiaster, del erfaringer og oplev den intense atmosfære langs ruten. Uanset om du er en erfaren rytter eller bare elsker cykelsport, vil dette være en mindeværdig oplevelse, hvor du kan dele glæden ved sporten og støtte dine favoritryttere.

Join Belgian Cycling Club og bliv en del af cykelmagien under de sidste etaper af Tour de France!

Vanvittig spænden Tour afslutning

Ikke sket siden 1989, er Touren afslutte med en enkelstart, hvor Greg LeMond tog sejer fra hjemmebana fovoriten Laurent Fignon på den afsluttende enkeltstart i Paris.

I 2024 bliver der tale om en fysisk krævende enkeltstart. På vejene fra Monaco til Nice skal rytterne ud på en 35 kilometer lang enkeltstart med to hårde stigninger.

Næstsidste etape er en kort og hård bjergetape.

Der startet Nice og slutter på toppen af Col de la Couillole, etapen er 132 kilometer lang og ikke minder end fire bjergtoppe undervej, samlet 4.400 højdemeter.

Det bliver en vanvittig spænde afslutning, hvor Jonas Vinegaard helt sikker spiler en hoved rolle.

Det bliver en oplevelse for livet og du har mulighed for at være med!

Pedal People og Belgian Cycling Club byder velkommet til at opleve Tour afslutningen på tætteste hold.

Jonas Vingegaard

Vinder han sin 3. Tour de France sejer?

 VORES EGNE TOUR-EVENTS

Cykelrejse til Nice

Tag på cykelrejse til Nice og opleve Tour afslutning på tættest hold.

Côte d’azur og Nice er et fantastik udgangspunkt for en cykelferie, du finer noget af det bedste cykelterræner i Europa, mange professionelle cykelrytter bor i området, pga. det behalige klima og mange hyggelig bjergveje.

Det er et meget smukt og varieret terræn hvor du har mulighed for relativt flade ruter med bakker og du kan vælge bjerge til helt op til 1.000 højdemeter og du kan også cykle langs den smukke og forfriskende Middelhavskyst.

Cykle de sidst Tour etaper

Vi har sammensat et program, hvor du har mulighed for at cykle de sidst Tour etaper inden feltet kommer til Nice.

Hotel ibis Styles Nice Centre

Vi bor på hotel ibis Styles Nice, der har en førsteklasses beliggenhed. Du kan nå byens ikoniske vartegn på kun 10 minutter, Place Masséna, Promenade des Anglais, gamle bydel eller strandpromenaden.

Hotel ibis Styles Nice Centre

Vi bor på hotel ibis Styles Nice, der har en førsteklasses beliggenhed. Du kan nå byens ikoniske vartegn på kun 10 minutter, Place Masséna, Promenade des Anglais, gamle bydel eller strandpromenaden.