DANMARKS HYGGELIGSTE MOTIONSCYKELLØB

Coast2Coast Jylland – cykelmotionsløb på tværs af Jylland ruten

På den “hele” C2C Jylland, går starten fra Søndervig ved vestkysten. De først 10-15 km cykler du langs Rindkøbing fjord, hvorefter du cykler gennem det flade Vestjylland på små og hyggelige veje med næsten ingen trafik.

Efter 54 km kommer du til Kibæk, hvor det først depot er. Du cykler ind på skolen og får tanket op og evt. ladet vandet.

Efter depotet i Kibæk cykler du gennem Harreskov – Birkebæk og vider mod brunkulslejerne ved Søby, der fra 1940 til 1970  var Danmarks farligste arbejdsplads. I dag ser du i Søby et fantastisk naturområde. Fra Søby cykler du vider til og gennem Gludsted Plantage til det store depot ved Hjøllund.

TO RUTER

Den direkte C2C rute på samlet 186 km.

Går fra Hjøllund til Vrads, hvor de østjyske bakker begynder. Fra Vrads går ruten vider til Bryrup, Addit, Voervadsbro, Yding Skovhøj og til Ejer Bavnehøj og det tredje depot.

Fra Ejer Bavnehøj går ruten mod Skanderborg sø og videre mod Solbjerg, Mårslet, Fulden og igennem Marselisborg Skoven ind til Aarhus og op til Cykelbanen.

Samlet 186 km & 1.350 HM

Se og download ruten.

Den hårde C2C rute på samlet 215 km.

Går fra det store depot i Hjøllund til Vrads, hvor ruten drejer mod Asklev og derefter ned til Katrinedalen mod Salten, hvorefter ned mod Løndal gods og op af måske Danmarks længste bakke på 4,5 km til Vinding og Addit, derfra går ruten mod Sønder Vissing, Tønning, Vestbirk, Yding Skovhøj og Ejer Bavnehøj til det tredje depot.

Fra Ejer Bavnehøj går ruten mod Skanderborg Sø og imod Hylke, til Bjergvej og videre mod Vitved og langs Solbjerg sø til Solbjerg, Mårslet, Fulden og gennem Marselisborg Skoven ind til Aarhus og op til cykelbanen.

Samlet 215 km & 1.850 HM

Se og download ruten.

Du kan også springe på, I Hjøllund og cykle en halv C2C

Her kan du også vælge to ruter til Aarhus, på enten 85 km eller 115 km.

Starten I Hjøllund er åben fra kl. 13.00, du bestemmer selv hvornår de derefter starte, hvis du ønsker at følges med nogle som cykler den hele C2C, kan du frit gøre det.

Adressen: Vejlevej / Hjøllund, 7362 Hampen

Se og download de to ruter her.

GRAVEL RUTEN ER NÆSTEN HELT KLAR

Vi har gennemkørt hele ruten og skal bare finpudse nogle grusstykker, inden den er 100% klar. Du vil modtage den detaljerede rute på en GPS-fil en uge før løbet.

Tidtagning

Du vil få registeret tiden, fra du cykler fra Søndervig, til du ankommer på Århus Cyklebane. Men husk nu på, at det ikke er tiden, der er det vigtigste – det er oplevelsen gennem det skønne jyske landskab.

Se også vores andre motionsløb