GRASPOR giver dig personlige data direkte fra dine muskler, der kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg i din træning

GRASPOR er en muskelperformance og cardio monitoreringsenhed, der giver dig mulighed for at se din muskels iltniveau og muskelaktivitet i realtid.

Dette gør det muligt for dig at tage beslutninger omkring planlægningen af dine intervaller, da du kan adaptere din træning i forhold til din dagsform, og giver dig mulighed for at evaluere din performance under en træningssession kontinuerligt.

Derudover giver GRASPOR dig muligheden for at kunne teste din anaerobe tærskel udenfor ‘laboratorie’ forhold, hvilket gør det nemmere for dig at følge din udvikling

GRASPOR

Måler 2 forskellige datasæt, nemlig muskelaktivering med EMG-teknologi, og musklens iltningsniveau ved hjælp af NIRS-teknologi. Begge teknologier er vel etablerede til andre applikationer, men GRASPOR er den første enhed der inkorporerer begge teknologier.

EMG-dataene giver dig muligheden for at følge med i aktiveringen af dine muskler i både for- og bag lår, samt at sammenligne aktiveringen af disse i forhold til hinanden. Dataene kan hjælpe dig med at opdage forskelligheder i muskelaktivering under din træning: De kan hjælpe dig med at fokusere på dit pedaltråd, eller overbelastning og træthed i en af muskelgrupperne. Ubalance mellem aktivering af for- og bag lår kan være årsager til smerte i den nedre del af ryggen samt ustabilitet i knæet, derved kan GRASPORs data potentielt hjælpe med at reducere risikoen for skader.

Musklens iltningsniveau er et udtryk for det iltede blod der er tilgængeligt i musklen. Iltningsniveauet har samme applikationer som laktat syre, og kan derfor bruges til at måle intensiteten af det arbejde musklen udfører. Med GRASPOR kan du derfor gennemføre en ikke-invasiv anaerobisk threshold test, udenfor laboratorie forhold. Derudover kan iltningen bruges til at guide din opvarmning samt restitution mellem intervaller og træningspas.

Hvad kan GRASPOR bruges til?

Skades forebyggelse og bedring
GRASPOR’s EMG data kan hjælpe dig med at forebygge overbelastnings skader, og hjælpe dig med sikre du ikke presser muskulaturen for hårdt hvis du er på vej tilbage fra en skade.

Intervaller
GRASPOR kan hjælpe dig med at planlægge dine intervaller bedre, når man tager real-time TOI data med under betragtning. Disse data kan hjælpe dig med at kontrollere intensiteten, hvilket gør det nemmere at presse dig til selv til grænsen hver dag.

Opvarming
GRASPOR’s data kan hjælpe dig med at finde ud af hvornår du er opvarmet tilstrækkeligt. Det er vigtigt at sikre en god opvarming når du presser din krop helt til grænsen

Threshold test

Med GRASPOR kan du slippe for invasive målinger med nåle, men i stedet forholde dig til grafen over iltningen i din muskel. Dette muliggør derfor at du kan flytte din ellers førhen standardiserede lab test ud i real time, og i virkelige omgivelser på landevejen.

Intensitets styring
GRASPOR’s muscle oxygen giver dig muligheden for at kunne

Testimonials:

Jeg har valgt at bruge GRASPOR som en del af min vej til at komme tilbage fra min hjernerystelse, som jeg har været ude med siden sommeren 2019. Jeg tror på det kan gøre en forskel for mig, da jeg kan klarlægge hvad jeg præcis kan presse min krop til fra dag til dag

Christina Siggaard, Vinder Omloop Het Neiuwsblad 2018

Belgian Cycling Club forhandler GRASPOR.

Ønsker du er optimere din træning og vide præcise hvordan dine muskler kan performer, er Grasport et fantastik redskab til at opnå den perfekte balance mellem hård træning og restitution, og derved opnå dine mål og resulteater.

Vi hjælper dig i gang og kan give dig fif om træning.

Kontakt os om mere info om Graspor.

Allan Smeden Johansen

Ejer og initiativtager til Belgian Cycling Club – Go Cycling

  • Tidliger professionel cykelrytter
  • Tour de Frans deltager i 2000, Danske mester i 2006 og top ti i flere Belgiske klassiker.