RIDLEY RACERCYKLER

Alt det, Belgien som cykelland er kendt for, danner grundlaget for Ridley racercyklernes design. Hullede landeveje, brosten, regn, mudder, sidevind og knaldhårde stigninger stiller de allerskrappeste krav til en cykels konstruktion. Stivhed, komfort, aerodynamik og holdbarhed er nøgleordene.

I Ridleys store modelprogram kan du finde en cykel til enhver, der ønsker at føle friheden på landevejen. – Og husk du kan få designet din cykel, præcist som du ønsker – farve- og for udvalgte modeller også udstyrsmæssigt.

Endelig har Ridley en række landevejsmodeller specifikt udviklet og designet til kvinder. Den kvindelige rytter har typisk en forholdsmæssig kortere torso, lavere kropsmasse og længere ben end en mandelig rytter af samme højde. Det har Ridley taget højde for med Liz serien – en top kvalitets high performance endurance cykel bygget på Ridleys Fenix ramme. Kvinder, der søger en knald hurtig Aero cykel eller en ultra stiv light weight klatrecykel, skal i stedet kigge på modellerne, NOAH og Helium og få den konfigureret med kvindespecifikt sadel, relativ smallere styrbredde og kortere frempind.