LIZ SL Disc – LIZ SL

  • LIZ SL DISC

  • LIZ SL

  • LIZ C

  • LIZ C

SPECIFIKATIONER

Ramme: Liz SL Disc: 30-24 ton høj modulus carbon fibre

Gruppe: Shimano Ultegra Di2 DB

Kranksæt: Shimano Ultegra 52/36

Bremser: Shimano Ultegra Di2 DB

Bagkrans: Shimano Ultegra 11-30

Hjulsæt: DT Swiss ER1600 DB

Styr og frempind: Forza Cirrus Pro/Forza Cirrus Pro

Ramme: Liz SL Disc: 30-24 ton høj modulus carbon fibre

Gruppe: Shimano 105 HDB

Kranksæt: FSA Gossamer Pro 50-34

Bremser: Shimano 105 HDB

Bagkrans: Shimano 105 11-30

Hjulsæt: Fulcrum Racing 700 DB

Styr og frempind: Forza Stratos/Forza Cirrus E2

Ramme: Liz SL: 30-24 ton høj modulus carbon fibre

Gruppe: Shimano Ultegra

Kranksæt: Rotor 3D30 50-34

Bremser: Shimano Ultegra

Bagkrans: Shimano Ultegra 11-30

Hjulsæt: Forza RC23

Styr og frempind: Forza Cirrus E2/Forza Stratos

Ramme: Liz SL: 30-24 ton høj modulus carbon fibre

Gruppe: Shimano 105

Kranksæt: FSA Gossamer Pro 50-34

Bremser: Forza Cirrus

Bagkrans: Shimano 105 11-30

Hjulsæt:  Forza RC23

Styr og frempind: Forza Cirrus E2/Forza Stratos

PRISER

Ridley Liz fås fra kr. 13.995,-

Kontakt Belgian Cycling Club for pris på de enkelte modeller.

LIZ

Ridley Liz er kvindeversionen af Ridley Fenix. Den er Ridleys svar på en “allround” cykel. Det vil sige, at den har en optimal afstemning mellem vægt, stivhed, styrke og komfort – perfekt for, når du skal køre langt.

Ridley Liz er let og stiv med indbygget komfort, så den kan håndtere selv de vildeste terræner. Derfor er det den cykel, som de professionelle fra Lotto-Soudals kvindehold kører på hele året rundt.

Rammens diamantform gør, at rammen er mere robust og stivere. Komforten kommer af, at man har lagt kron- og sadelrøret én grad ned. Akselafstanden er hermed blevet lidt længere, hvilket betyder, at cyklen er mere retningsstabil og ruller bedre.

Selvom cyklen er perfekt til en World Tour rytter, gør prisen på cyklen og dens performance, at den også er perfekt for dig, som vil have den optimale cykel til din næste Gran Fondo, eller som bare vil have en cykel, der får dine veninder til at tabe kæben til træning.

Ridleys Liz-program består fire modeller: Liz SL Disc, Liz SL, Liz C og Liz A

MERE OM LIZ SL

Liz SL Disc er Ridleys top “allround” cykel til kvinder. Udstyret med skivebremser, er den klar til at håndtere enhver udfordring – uanset vejrforhold og terræn. For at kompensere for brugen af ​​skivebremser, har Ridley lavet rammen så let som muligt uden at gå på kompromis med cyklens håndteringskvaliteter.

Liz SL er Ridleys top “allround” cykel til kvinder. SL-modellen er udstyret med traditionelle fælgbremser, hvilket giver en smule vægtreduktion over for skivebremseversionen. Det er den rette cykel, hvis du vil have en cykel til enhver form for cykeludfordring på landevejen.

Som noget helt unikt, kan du med Ridleys “Pure Line”-koncept give din Ridley Liz SL sit helt eget udtryk gennem din personlige lakering – læs mere her.

MERE OM LIZ C

Liz C er parat til at håndtere alt, hvad du vil udsætte den for. Det relative lave prispunkt, gør C-modellen særdeles interessant for dig, der vil have din første carbon-racercykel.

LEVERING

Vi er ikke lagerførende i Danmark, men cyklerne leveres direkte fra Belgian Cycling Factory (producent af Ridley og Eddy Merckx). Cyklerne males og samles på fabrikken i Belgien, og leveringstiden vil variere fra få dage til 2-3 uger afhængig af model. Læs mere om levering og besøg i vores showroom her