• BIEMME BIKEWEAR

  Dit personlige cykeltøj

 • BIEMME BIKEWEAR

  Top kvalitet & skrab priser

 • CUSTOM MADE BIKE WEAR

  Webshop og personlig levering

 • BIEMME BIKEWEAR

  Top kvalitet til den rigtig pris

Biemme har mange års erfaring med design af teamtøj – fra de små klubber og op til cykelhold og triatleter på sportens øverste hylde. Fra nybegynderen til den rutinerede professionelle.

TEAMWEAR

Det skal være let og enkelt at bestille Teamwear,  vi har derfor delt processen op i fem trin, så du nemt kan få overblikket. 

BIEMME 

Biemme er en af Italiens største producenter af cykeltøj.

Siden opstarten i 1978 har vi stræbt efter at lave det bedste tøj på markedet og allerede tidligt i processen involverede vi topryttere fra hele verden til at teste vores tøj.

Det førte til oprettelsen af vores udviklingsafdeling, der i dag arbejder benhårdt på lave produkter, der både er lette, svedtransporterende og behagelige at have på.

Idéerne starter på tegnebrættet inden de gennemgår en stor mængde test på landevejen, før de endeligt sendes ud til forbrugere verden over.

Vores grundige tilgang betyder, at vi i dag kan tilbyde førsteklassescykeltøj til ryttere på alle niveauer – fra nybegynderen til den mangeårige professionelle, der vinder etapesejre i Giro d’Italia.

Egenproducerede puder
Langt de fleste cykeltøjsmærker producerer ikke selv deres puder. I stedet køber de puder fra eksterne leverandører, men sådan er det ikke hos Biemme.

Vi stod bag den første moderne cykelsportspude i 1984 og har siden da udviklet på puderne år for år. Det giver os en helt speciel viden om de små ting, så du ikke får ubehag eller siddesår, når du skal ud på landevejen.

Foruden puder har vi flere patenterede teknologier. Du kan læse mere om disse ved at trykke på billederne herunder.

SKAL DIN KLUB ELLER VIRKSOMHED CYKLE I HELT UNIKT CYKELTØJ?

Skabe dit eget cykeltøj i samarbejde med Belgian Cycling Club & Pavé Bike Wear.

Vi er sammen om at skabe jeres unikke cykeltøj, vi lytter til jeres designbehov og ønsker, og hjælper dig med at designe det endelige layout. Herefter sættes tøjet i produktion på Biemme eller ToFit i Italien. Vi har fuld kontrol over tøjet under hele produktionsprocessen.

SE VORES LAGER AF BIEMME TØJ

Alle produkter vi forhandler er i nøje udvalgt, testet og godkendt.
Så når du handler hos os, er du garanteret at kvaliteten er i top.

BIEMME

No products found which match your selection.